Zo záhradky ukradol tyče.Podnikal bez oprávnenia.Bez povolenia ulovili diviačiu zver.Neznámy zlodej sa vlámal do štyroch chatiek.

02.08.2011 Celý región

Zo záhradky ukradol tyče:
Z prečinu porušovania domovej slobody obvinili včera sninskí policajti 16 ročného Sninčana.
Obvinený mladík v piatok (29.7.2011) v čase okolo 13:00 h preskočil oplotenie jedného z rodinných domov na Dobrianského ulici v Snine. Prešiel do záhradky, z ktorej ukradol dve kovové tyče tvaru U o dĺžke 3 metre. Spôsobená škoda pre 78 ročnú majiteľku bola vyčíslená na najmenej 50.-€.


Podnikal bez oprávnenia:
Humenskí policajti vzniesli včera obvinenie 51 ročnému mužovi z Humenného pre prečin neoprávnené podnikanie.
V marci minulého roku uzatvoril obvinený písomnú objednávku na nafilmovanie a spracovanie svadby na deň 2.10.2010. Po vykonaní prác na nafilmovaní a spracovaní svadby na nosiče DVD tieto zaslal ako dobierku na adresu odberateľa s požiadavkou doplatenia finančnej čiastky 283-,€. Urobil to aj napriek tomu, že túto podnikateľskú činnosť vykonáva bez živnostenského oprávnenia a rozhodnutím obvodného úradu mu bolo predchádzajúce oprávnenie na vykonávanie živnosti \"fotografické služby a natáčanie videokamerou\" zrušené, teda neoprávnene podniká v malom rozsahu.


Bez povolenia ulovili diviačiu zver:

Na polícií v Bardejove oznámil včera dopoludnia 5š ročný muž, že našiel vyvrátené vnútornosti z diviačej zveri.
Vnútornosti sa našli v poľovnom revíri v katastri obce Rešov, okr. Bardejov, pričom k uloveniu zveri došlo počas noci zo soboty na nedeľu. Doposiaľ neznámy páchateľ bez povolenia neoprávnene ulovil 1 ks diviačej zveri, ktorú na mieste vypitval a ukradol. Pre poškodené poľovnícke združenie vznikla škoda vo výške cca. 200.-€. Bardejovskí policajti začali trestné stíhanie pre prečin pytliactva.


Neznámy zlodej sa vlámal do štyroch chatiek:

Kežmarskí policajti vyšetrujú krádež vlámaním do štyroch chatiek v záhradkárskej oblasti Kacvinky v obci Ľubica okr. Kežmarok.
Ku krádežiam došlo počas uplynulého víkendu. Na prvej chatke zatiaľ neznámy páchateľ vypáčil a poškodil vchodové drevené dvere, vošiel dnu a ukradol odtiaľ benzínovú kosačku, rádio, solárnu lampu, dve fľaše vína a nealko pivo. Majiteľke tak vznikla škoda 388,50.- €. Do druhej chatky sa dostal cez okno, ktoré pred tým rozbil. Vo vnútri pootváral skrinky, ale nič neukradol. Poškodením tak spôsobil škodu 40.- €. Ani zo zvyšných dvoch chatiek páchateľ nič neukradol avšak poškodením dverí a zariadenia chatiek spôsobil v jednom prípade škodu 110.- e a v druhom 120.- €.


 

Vyberte región